lördag 8 november 2008

Kanske inte så illa som befarat...

Rörisen var här igår och kollade varför slangen hade släppt. Det visade sig att alla slangar som satt med den typen av koppling verkar ha lossat lite. Han kunde skruva åt dem massor... och det är inte meningen. Det var en ny sort som tillverkaren sagt var "helt ofelbar". Ha, bullshit! konstaterade vi.

Eftersom vi upptäckte det så snabbt och dessutom hade en sådan grovdammsugare som kan suga vatten så fick vi undan vattnet väldigt snabbt. Vi har plockat bort vissa lister och kollat hur långt vattnet verkar ha spridit sig och det verkar ha hållit sig till, eller snarare under, de ytor där vi har stengolv. Tur!

Ändock ska vi ta hit en firma som får kolla om det blivit fukt i syll eller reglar.

Ännu en turgrej är väl att vi köpte syllisolering av cellgummi istället för glasfiberull.


Sjukläget kan sammanfattas med att känseln har återvänt helt och jag får mycket bra "hjälp" med kryckorna av den yngste sonen. Han håller ena kryckan, flyttar fram den och säger "hoppa" när det är dags att förflytta sig.

5 kommentarer:

Maria sa...

Hej hopp...kunde inte låta bli;) hi hi

Skönt att det verkar som om vattenfadäsen inte var värre än att det gick att lösa snabbt!

Tur att du har en liten kryckhjälpare där;) Så gulligt!

Annars då? Hoppar hit och dit i hallen antar jag, men hur går det med livet? Ungarna är snälla mot mamma nu och john han matar dig med praliner hoppas jag;)

Nu måste jag tillbaka till mina sysslor..tjing och kräm

Tinnar och torn sa...

Hallå där!
Snygg kryckföring ;o)

Vilken jädra tur att det verkar vara lättare fixat så ni inte behöver bryta upp några golv eller så, hade ju varit himla trist på ditt egenhändigt lagda snygga stengolv.

Jodå, bion var bra. Örjan, Manne, Paulina och Jimmy gick på Bond. Örjan gillar Bond stenhårt: han somnade...så bra var den,hehe, nädå men alla fyra tyckte den var tråkig, så det var synd. Jag, Amanda och Cornelia gick på Patrick 1,5, hur bra som helst, man ömsom skrattade ömsom grät. Kan rekommenderas.

Skönt att höra att foten har fått känseln tillbaka. Bättre att dämpa med smärtstillande än att vara orolig för om känseln är borta för evigt!

Söt lite pojke som vill hjälpa mamma, har han ingen sån där gåstol du kan få låna? hihi

Kram på dä!! Rapuntzelina

Leena - By the sea i Tosteberga sa...

Det gläder mig att det verkar ordna sig, både med läcka och fot. Och vilken duktig liten en som hjälper dig:-)

Leena - By the sea i Tosteberga sa...

Det gläder mig att det verkar ordna sig, både med läcka och fot. Och vilken duktig liten en som hjälper dig:-)

Anonym sa...

Ha, vilken gullig liten kryckförare du har där!!

Sicken himla tur att det inte var värre med vattenläckan!! Det var väl himla bra det! Himlans så många himla det blev, men det är ju så himla lätt att det blir det...

Jaha, och så har man fått lite tips om vilken typ av isolering som är bra att ha. Ska antecknas.

Såg ut som om du hade en himla (förlåt!) snygg vägg där i bakgrunden! Är det panel där på väggen eller? HIMLA snyggt var det i alla fall!

Ha det så himla gott!
Kram