fredag 31 oktober 2008

Ny Gadget

Jo just det. Jag lade in en ny gadget längst ner i högra spalten.

Ska villigt erkänna att jag inte riktigt fattar vad den ska vara bra för men ni får gärna använda den så kanske det visar sig senare vad den kan göra, annat än visa att man är med i klubben för inbördes beundran förstås ;)

Om någon vet varför gadgeten finns får ni gärna berätta.

Lösvirkesbyggarna var först med att "anmäla" sig förresten.

15 kommentarer:

Viveka Gulda sa...

Jo det är jättekul när de kommer hem och stylar och har sig. Man får mängder av inspiration. Men mycket som görs blir bra på bild, men ser lite överdrivet ut i verkligheten.
Din nya gadget funkar halvdant måste jag säga, jag följer din blogg på bloggkoll, men den berättar ju bara att Lösvirkesbyggarna gör det... hmm. skumt

Viveka Gulda sa...

...och inte var det meningen att nån skulle se all spriten på bilden... vi var tvungna att tömma vårt spritskåp för fotograferingen... hela bordet var fullt...

Lösvirkesbyggarna sa...

Ha ha, jo en kompis började visst följa oss. Jag såg det på vår instrumentpanel och tänkte att jag skulle prova att göra detsamma. Kul att det syns att jag följer dig. Man kan visst välja att följa anonymt också, men jag har ju redan gett mig till känna sen innan, så varför? :)
Ha en trevlig helg!
Kram Anna

Tinnar och torn sa...

Hej hopp! Nyss hemkommen från Ikea och Bauhaus...phu...astrött. Har bl a inhandlat ett likadant badrumsskåp som du visar :o) Självklart vet jag att du hjärtar mej ;o) Jag förstår precis hur du känner, ibland vill man ge till de som inte fått för det inte ska bli klubben för inbördes liksom. Men man blir så varm i hjärtat av Fnattes motivering. Hon är suverän på att skriva.
Du jag har med lagt till den dära gadgeten men jag fattar inte heller riktigt, jag la till mej på din i allafall. Nu ska jag äta en sen middag och sen krascha i soffan! Krämelikräm Knatten Snövit :o)

Familjen Eriksson sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Tinnar och torn sa...

Skulle inte jag krascha i soffan då???? Svårt detta med bloggberoende :o)

Anna-karin sa...

Ojjejojj. Ni jobbar på bra måste jag säga:) Kul att du hittade min blogg i rymden, ja den är liten. Fin blogg ni har! Hit kommer jag och lurkar fler gånger!
//Anna-karin

Maria sa...

Hej hopp i stugan!

Nu har jag "skrotat" klart och gjort min egen utmaning som du Maria helt ovetandes nästan pajade för mig;)

John, DU är härmed utmanad!

Kramelikräm

Maria sa...

Beställning mottagen;) Lammracks nästa gång.

Jag vill gärna äta älgbiff oavsett om Ludde är med eller ej. Nu får han fanimej lära sig!

Förresten, var det alltså prick ett år sedan ni reste huset nu? Shit alltså, vilken nostalgi det måste vara att kika på de bilderna nu. Jag fattar inte att vi hade det som vi hade i somras. Att vi bodde hos min mamma i tre månader! Herregud!

Ska slita upp min man från soffan nu, tycker att han skall sätta igån med sin utmaning;)

Krämsi

Lallis - liv och leverne sa...

Ja det är verkligen inte lätt med allting som finns. *ler*
Jag har varit här någon gång innan och hälsat på och jag gillar din blogg:)
Kram Lallis

Tinnar och torn sa...

Nej... va trist att kursen inte blir i hufvudstaden! Aja vi får träffas senare sen istället. Ärligt talat är det skiiiita-mycket just nu. Alla sista-minuten-beslut som måste tas. Huga!!! Men jag tar en älg-check till senare! & du...se till att njuta av myyysiga nov-dec och sen jul i ditt FÄRDIGA hus :o) Puss o kräm/Knatte

Tinnar och torn sa...

Hojt! Ja det är ju just så. Idag sa snickaren att det var lika bra att bygga upp väggen till bastun med en gång istället för att göra det senare...då blir man ju liksom tom i skallen...eftersom man redan bestämt sej. Nu har vi till imorgon på oss ;o) Samtidigt vill elkillen veta på vilken höjd trappbelysningen ska vara -VA????Är inte det standardhöjd bara, tänker man ju då. Hehe...men det är ju roligt samtidigt. Det blir braaaaaaaaaaa, hahahaha...Krämelikräm

Tinnar och torn sa...

Du jag kom på var det inte snart du skulle opas??? typ imorgon eller nåt?

Tinnar och torn sa...

Jag ska tänka på dej (drömma, sover då) hela dagen imorgon. Kommer att gå bra det där ska du se :o) Kramar på dej!!!

Tinnar och torn sa...

Hej min vän! Hoppas allt gick superbra idag och att foten läker som ett skott. Tänker på dej! Kram Pellis