torsdag 15 januari 2009

Avis...

Jag vill också vara i Stockholm idag och träffa Pellan och Maria. Och handla mer eller mindre onödiga saker till mitt hus. Hoppas att Maria äter en semla och tänker på mig.
Men men, prioriterade jobbet vilket just nu mest leder till ett ökat blodtryck.
Kanske ska göra som Leena och beställa tid för blodtrycksmätning.

Jag har faktiskt hållit på med tvättstugan lite i veckan, precis som alla andra ;)
Det fattas dock lite saker innan bilder kommer till bloggen.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Vad tråkigt för dig att du inte kunde vara med.Maria äter säkert en semla åt dig.Hihi.Hoppas att du kan vara med någon annan gång när det är dags för en bloggträff.Kul när man träffar nya människor som man gillar. Ser fram emot att få se lite bilder på ditt tvättstugeprojekt.Ha nu en bra dag trots att du inte kunde vara med.Är övertygad om att Maria och Pellan saknar dig.
Kramisar Helena

Anonym sa...

Tack för tippsen! Jag var på apoteket och frågade om det fanns något mer förutom kylbalsam mot vattkopporna, men tyvärr inte sa hon jag pratade med. Blir sååå irriterad när man vet att man kunde fått något mer. Jag har även hört att man kan få något på recept, men det blir nog inte aktuellt, tror att idag blir den dagen det blir som jobbigast för David, så han får härda ut, så är det snart över...

Mvh

//Anna

Anonym sa...

Är det tvättstugerace som gäller nu...;) Väntar med spänning på vad du har haft för dig!

Kram Malin

Anonym sa...

Förstår att du tänker på Pellan och Maria. Ni är ju liksom de tre prinsessorna. Det får väl bli en annan gång. Ni bor ju ändå ganska nära varandra. Tänk på oss alla andra i avlånga Sverige. Vi kan verkligen vara avis på er!!!

Ja, nu är det tvättstugan som gäller. Fast vi håller på i klädkammaren också. Fullt ös medvetslös...

Kram //Charlotta.

Maria sa...

Ja men visst har vi saknat "adrian" Maria!

Fast när vi skulle fika tittade jag å Pellgus på varandra och båda sa vi att vi skulle ta en semla för dig. Det fanns just två kvar åxå...men vi var lite hungriga så vi tog en fralla med mörkt bröd och frön i......och tänkte på dig medan vi mumsade på dem;-)

Semlor käkar vi när vi är tillsammans på riktigt nästa gång i stället!

Kul att du meckar med tvättstuga. Då har vi något att se fram emot att få se här snart då!!!

Puss å kram

ps. vi köpte varsin dörstopp (jag en P 3) och varsitt litet durkslag. Onödigt? kanske, men kul;-) ds

ColonialEast sa...

Hej Maria!

Skulle också vilja vara och shoppa med Maria och Pellan :-) Men håller också mest till i tvättstugan på grund av 1) är så himla stökigt där och mängder med tvätt 2) enda stället som inte är ett stort "djävla" byggprojekt just nu.
Tack för dina uppmuntrande kommentarer när vi har det lite rörigt här hemma ... Hoppas ni får en bra helg!!!
Kram, Petra

Tinnar och torn sa...

Hejsan vännen! Självklart saknade vi dej...ingen Tjatte liksom....eller vem var du nu igen....och vem var jag....eh....ingen raketforskare över mej inte. Snyltar på min dotters trådlösa internet som hon efter det att mamma bönat och bett lämnade hemma, hehehe....så nu har jag hällt upp ett glas rött och sitter här och surfar järnet.....Härliga fredag!!!

Du jag ska försöka på mej att bygga en liknande bänk som du har i hallen, blev inte bra med skåpet vi ställt där. Alla slåss om de två stackars krokar som finns. Jag tror bestämt att vi är en krok-familj och ingen galg-familj.

Kram och trevlig helg! /Petro unniz

Lallis - liv och leverne sa...

Ha en härlig kväll.
Kram Lallis