tisdag 19 maj 2009

Morr, var tar tiden vägen???

Jag ger upp! Hinner inget alls nu igen.
Det verkar dessutom som om man är för gammal för att dricka ett par öl en vardag. Jag är helt slut idag och istället för det utlovade inlägget kommer jag att krama kudden.

7 kommentarer:

Charlotta sa...

Hej Maria!

Jag vet precis vad du menar... Det är ett tydligt tecken på att man blivit tant när man är helt slut efter en utekväll med jobbet. Men nu är det ju långhelg och man kan vila sig i form. Eller nå't...

Själv har jag hällt upp en fredagsdrink idag. Det måste väl vara OK?

Kram

//Charlotta.

Lallis - liv och leverne sa...

I knowt the feeling;)
Ha en skön helg
Kram Lallis

Våning och Villa sa...

Hej!
Kul att du hittade till mig också! Jag tyckte absolut att din blogg var värd att kallas inredningsblogg, en intressant sådan!
Och tiden ja, den har en tendens att snurra fort. Jag försöker låta bli att stressa för min del, för vems skull stressar man egentligen?
Ha det gott
Kram Li

Anonym sa...

Hej Maria,
jag har kollat runt lite med gräs och vi kommer att köpa från Dala Husby Gräsmatteodling. Ligger bara 4 mil härifrån. Lite dyrare per kvm. 19 kr + moms. Men å andra sidan är frakten betydligt billigare. Du hittar dem både på nätet och i telefonkatalogen. Lycka till med gräsmattan.

/Jörgen

Charlotta sa...

Halllååååååå! Vart har du tagit vägen????

Trevlig helg!

//Charlotta.

Tinnar och torn sa...

Åhhh din lyllos va härligt! Jag köpte hyllan på Åhlens. Hörrdu ni får ha det super nu då på semestern. Kraaaaam Petro cledamba ska jag skriva nu, det låter väl lite utlänska över det va??

Leena - By the sea i Tosteberga sa...

Halloj vännen!
Gissa om jag känner igen mig. Att ha mycket att göra är iofs kul, så länge det inte drabbar annat som är kul, vilket det alltid tycks göra för mig just nu. Blä!

Jag undrar ofta hur ni som har både jobb, hus och barn hinner med allting. Själv vill jag en massa men hinner inte ens hälften. Och vi har bara två katter.

Hoppas att allt är bra för övrigt, med dig och familjen.

Kram