lördag 9 maj 2009

Terrorpippi

Vi har drabbats av en terrorpippi. En flugsnappare som inte verkar förstå att fåglar ska bo utomhus och vara kompis med fåglar.

Varje morgon klockan 04.45 så sätter han sig på fönsterblecket och knackar på fönsterrutan. Hur glad blir man då?!? Inte alls kan jag säga...

Å andra sidan har man en liten kompis som håller en sällskap när man jobbar hemifrån. Går man till tvättstugan sätter han sig utanför det fönstret och sitter man vid matbordet kommer han dit.

5 kommentarer:

Charlotta sa...

Men ååå vad gulligt! Förstår att det är lite jobbigt att bli väckt av en terrorpippi, men jag skulle nog mest bli lycklig av att denna lilla krabat säger godmorgon till just mig.

Ha det bra och hälsa snappisen!

//Charlotta.

Maria sa...

Haha så galet! Vilken mysko pippi!

Han kanske inte fattar att han är en fågel, eller så har den en själ som tidigare varit människa, eller så gillar den helt enkelt att vara med/hos dig:)

Nu är det inte långt kvar inna ni drar iväg på resa. Så fett nice. Ludde överraskade oss igår med att boka en tvåveckors sista i juli till Turkiet. Inte för att just Turkiet tilltalar mig men sol och havsbad i fisljummet vatten går alltid hem trots destination.

Shit kom på att jag kanske borde börja tänka på att bikinisäsongen snart är här. Träning alltså!?

Kramis Maria

Fia sa...

Vilken charmig fågel. Inte så kul dock att han väcker er så tidigt...
Ha en bra dag å häls er lilla beundrare på fönsterbläcket
Fia

Tinnar och torn sa...

Ojojoj, 04.45. Hade inte blivit glad jag heller kan jag säga. Men söt var han. Du får väl lära honom att börja picka ungefär lagom till ni ändå ska upp. På vardagarna då alltså :o) Hoppas allt är bra och att det går lysande på jobbet. Kraaaaam Petro

Ovala drömmar sa...

Nämen, vilken stollig men komisk pippi! Undrar vad som skulle hända om ni släppte in honom? Sätta sig på axeln och hålla dig sällskap hela dagen? ;) hihi
Den kanske vill säga dig något viktigt?

Kram Veronica