måndag 21 april 2008

Nya bilder

Det har kommit några kommentarer IRL om att vi inte uppdaterar tillräckligt ofta, två gånger om dagen skulle uppskattas, plus att det varit dåligt med bilder på slutet. Jag kan väl hålla med om bilder... men det blir liksom inte så roliga bilder i nuläget. att ta bilder på tapeterna när inte lister och foder är på plats gör inte tapeterna eller rummen rättvisa.

Men men, här kommer det ändå lite smått och gott.

Först bilden är på brädväggen i hallen. Den skall målas i samma ljusgrå som resten av hallen men jag hoppas på att den ska liva upp lite jämfört med väven som kommer att sitta på de andra väggarna.


Det konstiga gröna är tapeterna i vårat sovrum...
Kollektion Duro Esplanad i limegrön. Det kommer att bli riktigt bra men den kräver nog golv och möbler också förutom foder och lister innan man fotograferar hela rummet.

Nu har vi (läs pappa) också fixat hålet för spishällen. Det är ju något nervöst bara att titta på men det blev perfekt. Hällen kommer inte att monteras riktigt än, för säkerhets skull.













Förresten, en fotografifråga.

Hur fotar man bäst sina rum?
Vi har en vanlig digitalkamera men det blir inte bra när vi ska ta bilder av rummen. Allt ser pygmeaktigt ut...

Är det värt att anlita en fotograf innan man flyttar in bara för att det skulle vara kul att ha riktigt BRA bilder på sitt nya hus? Skriv gärna en kommentar om hur ni tänker.

Inga kommentarer: