tisdag 20 maj 2008

Vatten i kranarna!

En milstolpe! Rörmokarna har fixat klart i stort sett allt nu. Alla kranar och toaletter fungerar, med kallvatten visserligen men ändå... Eftersom vi inte har el i huset än så får varmvattnet vänta.
All målning är nu klar på övervåningen. Sista vändan i trapphuset blev när yngste sonen tog siesta. Nu kan pappa fixa taklister och sen ta ner ställningen. Därefter väntar sista strykningen i hallen nere.

IKEA lämpade av ännu ett lass med saker igår. Tyvärr kom visst bara halva (!!!) soffan med men resten skulle snart dyka upp enligt leveransgubbarna, vi får väl se.

John jobbar den här veckan och sen har han två veckor semester så det vore väl själva den om vi inte skulle kunna flytta in efter det. Och ha en halvklar altan iaf...

2 kommentarer:

Maria sa...

Jag kan tänka mig att den sista tiden nu känns oerhört låååång av någon anledning.

Kanske för att det egentligen är väldigt nära!

"Hang in there"

Snart är ni inne, och snart kommer du att blicka tillbaka på tiden med allt arbete och minnas den med glädje och även fast det känns avlägset just nu kommer det gå undan.

Det är säkert som de sista två veckorna under en graviditet. De kändes nästan lika långa som nio månader;-)

Kram/ Maria

ColonialEast sa...

Hej! Vad kul att ni ville komma på mitt te-party :-) Vad fint ert hus blir! Det är ju nästan klar, måste vara härligt. Vi har allt jobb framför oss .... Ser att ni har tre fina killar. Lite kul för det har vi också. De är fem, tre och två nu så det är full ös. Lycka till med inflyttningen!